Alternatieve voor Iphoto voor album printen

Snapz Pro XSchermSnapz001
Tja het is en blijft een groot probleem voor veel fotografen werkend op een Mac (Apple); het vinden van een alternatief voor het maken van fotoalbums in Iphoto. Tot ik op de volgende site stuitte: http://www.onlinefotoservices.nl/albums.php.

Hierop vindt je een grote verzameling van aanbieders voor het laten printen van fotoalbums, foto’s op Canvas en Kalenders. Er wordt zelfs aangegeven of een leverancier online services aanbied voor het samenstellen van bijv een fotoalbum. De meeste aanbieders maken gebruik van software die je op je computer moet installeren voordat je iets kunt samenstellen. Dan komt natuurlijk direct de kwestie Windows of MAC om de hoek kijken.

Voor de echte mac gebruikers onder ons valt en weinig te kiezen naast Iphoto: Albelli, Blurb, fotobuch.de, Kruidvat en myphotobook zijn volgens de site de enige aanbieders die software voor de MAC leveren. Belangrijk is het feit dat je op de site je eigen ervaringen kunt indienen per aanbieder en al vele hebben dit reeds gedaan. Zo blijkt Blurb niet zo goed uit de bus te komen als menig persoon zou verwachten. Of er is iets mis met de Software of de Kwaliteit of het wordt weer eens te donker afgedrukt. Ik ga nu myphotobook eens proberen. Het resultaat meld ik op http://www.onlinefotoservices.nl/albums.php. Succes!
|

Goede scans gezocht van briefgeld van Nederlandse guldens!

Oke in ben op internet opzoek gegaan naar een beetje hoge resolutie scans van briefjes van 5, 10, 25, 50, 100, 250 en 1000 Nederlandse Guldens (in de Frans Hals serie). Nou kan ik ze wel vinden maar niet in de juiste hoge resolutie van +/- 2000 tot 3000 pix breed. Nu heb ik zelf 3 briefjes gescand maar meer dan het briefje van 5, 10 en 25 heb ik niet. Heeft iemand anders misschien de rest van de serie? Zou die gene ze met mij willen delen? Het briefje opsturen zodat ik kan scannen of zelf scannen en de scan naar mij mailen zou super zijn. Ik stuur natuurlijk het briefje weer terug. Ook mooiere exemplaren van 5, 10 of 25 zijn welkom.

Iemand moet beginnen met het delen van deze scans anders komen ze er natuurlijk nooit. Misschien dat ik dan maar moet beginnen.

Ik heb hier dus 3 High Res scans voor iedereen die graag wil en ben op zoek naar de rest in deze serie!

5_Gulden_200 10_Gulden_200 25_Gulden_200

Klik op bovenstaande afbeeldingen voor hoge resolutie beelden van plus minus 3500 pix breed!
|

Brijn op Last.fm

Het is eindelijk zover. Het eerste album van Brijn is uit. Het album in heel verrassend getiteld "Brijn" en is gelanceerd op Last.fm.
Brijn_Cover_web

Boet en ik hebben speciaal ter gelegenheid hiervan een fotoshoot laten doen door Henk van Mierlo. Naast de knallers "Waarom" en "Alleen voor mijn bestaan" hebben nog 7 liederen het gehaald op ons eerst album, met als hekkensluiter één engelstalig nummer "chilling the summer away".

De eerste luisteraars hebben reeds gereageerd en het aantal hits is overweldigend. We moeten ook niet overdrijven maar we zijn best trots.

Ga direct naar de Brijn pagina op www.last.fm.

Download het gehele album!
Ga naar de muziek pagina op deze site en download het gehele album gratis. Tevens staat er in het zip-bestand ook een albumillustratie van het Album voor in I-tunes. (Je kon de liedjes eerst ook gratis downloaden van Last.fm maar deze exemplaren waren niet in orde.) Veel luisterplezier.
|

Groepsfoto Nieuwjaarsparty 2008 bij Marjol en Krijn

Wat hebben wij het toch gezellig gehad. Ik wil iedereen graag bedanken voor ons kleine maar gezellige samen zijn.

Klik op de foto voor een vergroting.

Groetjes, Marjol en Krijn

Nieuwjaar_2008_Krijn_en_mar
|

Mezelf als cartoon

Ach.... alleen leuk om een keertje bij jezelf te doen of als je het met een hele groep doet ... als avtar zou hij zijn werk ook goed doen.
Leuk om achter de hand te hebben.
Krijn_copyKrijn_cartoon copy
|