Fotografie langs de weg....

Platteland_nederlandSnelweg_nederland_zomerKijkend_vanuit_de_auto_snelwegFabriek_aan_de_Dintel

Kan prachtig zijn. Deze foto's zijn allemaal in de zomer gemaakt behalve de laatste. Groothoek is wel handig.
|

Krijn haalt zijn PADI in Playa Del Carmen - Mexico

Bekijk de film op Youtube. Zelf gemonteerd en opgenomen door Karin Pointner.


|

foto's online Feest Marjol & Krijn 15 sept

IMGP2033
Nou nou het was me een feestje. DJ Mugsy (Joost Robben) heeft een geweldige workshop gegeven en zo'n 12 feestgangers hebben met deze DJ workshop meegedaan. Verder waren bijna alle genodigde aanwezig en was het super gezellig.... ik zeg: Wat een party! er zijn 60 liters bier een heel wat flessen wijn doorheen gegaan. Rond 5 uur waren de laatste gasten weg. Marjol en ik willen iedereen die er was bedanken want wij vonden het super gezellig. Leuke foto's kijken....klik hier.


|

Nieuwe website Kiek fotostudio

kiek met rand mooi klein
De nieuwe site van Kiek fotostudio staat sinds 10 september 2007 online. Geheel geproduceerd in Rapidweaver (net als deze site) met behulp van Extravers te Oisterwijk Neem eens een kijkje op www.kiekfotostudio.nl.
|

MacOSaix Kiek fotostudio

Kiek_mozaik_web_kl
Als schoolfotograaf maak je natuurlijk een hoop portretten. Al die foto's bij elkaar in een map stoppen (totaal 23000 stuks!) en het super programma voor de Mac "MacOSaix" doet de rest. Het programma maakt de perfecte mozaik van alle beelden. Kijk naar het resultaat! (klik op de afbeelding rechts) In deze plaat heeft het programma 2704 foto's geselecteerd die samen weer 1 portret vormen in de mozaik. Prachtig als ik het zelf zeg. Let op als je dit zelf probeert want het programma doet er een hele nacht over de beelden te sorteren. Als je een soortgelijke afbeelding wilt maken van 52 x 52 foto's heb je minimaal 4000 foto's nodig. Je kunt met het programma ook Flickr! of Goolge foto's laten ophalen van het internet dus de foto's hoeven niet allemaal van je zelf te zijn. Maar dat is eigelijk toch wel het leukste of niet dan.
|

Foei Lucci

Lucci kleinHierbij mijn eerste "Hart van Nederland" bericht. Lucci heeft de fotoshoot goed doorstaan en is door dit bericht voor het eerst van haar leven gepubliceerd op het internet. "OOOOhhhh Lucci niet in de plantenbak".
|

Nieuwe song van Brijn gepubliceerd

Lindenboom
Dit weekend heeft Brijn weer een nieuwe song genaamd "Lindeboom" (klik titel voor song) opgenomen in de studio. Een trieste ballade over de gang van zaken in een relatie die hoopvol begint maar zoals vele koud en bitter eindigt.

Luister en oordeel zelf.

|

Korte film "One Cup of Coffee" Online


Koffie drinken in de auto!! dat kan niet altijd goed gaan. Krijn probeert het in de hoofdrol van deze korte film (3:23 min) gemaakt door Joost Robben en Krijn Westerburgen.
Klik hier of op de afbeelding om de film te bekijken.|

Eventjes iets nieuws proberen....


Tja.... die oude website was echt té 2004. Ik heb een nieuwe Mac Powerbook gekocht en een nieuw programma om makkelijker websites te maken.
welcome

Omdat het programma iWeb, wat standaard bij indere mac geleverd wordt, geen submenus kan maken is de keuze gevallen op het programma RapidWeaver van RealMacsoftware. Ik ben zelf heel benieuwd wat het en ik ermee kan.

klik op de afbeelding voor de website van RapidWeaver:
|