Alternatieve voor Iphoto voor album printen

Snapz Pro XSchermSnapz001
Tja het is en blijft een groot probleem voor veel fotografen werkend op een Mac (Apple); het vinden van een alternatief voor het maken van fotoalbums in Iphoto. Tot ik op de volgende site stuitte: http://www.onlinefotoservices.nl/albums.php.

Hierop vindt je een grote verzameling van aanbieders voor het laten printen van fotoalbums, foto’s op Canvas en Kalenders. Er wordt zelfs aangegeven of een leverancier online services aanbied voor het samenstellen van bijv een fotoalbum. De meeste aanbieders maken gebruik van software die je op je computer moet installeren voordat je iets kunt samenstellen. Dan komt natuurlijk direct de kwestie Windows of MAC om de hoek kijken.

Voor de echte mac gebruikers onder ons valt en weinig te kiezen naast Iphoto: Albelli, Blurb, fotobuch.de, Kruidvat en myphotobook zijn volgens de site de enige aanbieders die software voor de MAC leveren. Belangrijk is het feit dat je op de site je eigen ervaringen kunt indienen per aanbieder en al vele hebben dit reeds gedaan. Zo blijkt Blurb niet zo goed uit de bus te komen als menig persoon zou verwachten. Of er is iets mis met de Software of de Kwaliteit of het wordt weer eens te donker afgedrukt. Ik ga nu myphotobook eens proberen. Het resultaat meld ik op http://www.onlinefotoservices.nl/albums.php. Succes!
|